Fikret Ünlü Yatılı Bölge Ortaokulu

WEB https://fikretunluybo.meb.k12.tr
Adres : SEYRAN MAH. AFRİN ŞEHİDİ ŞÜKRÜ ÜNLÜ CAD. YİBO SİTESİ NO 21 ERMENEK / KARAMAN
VİZYON : Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun. Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak. Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek. Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek. Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
BAŞARILAR : Başarı Tablomuzdan takip edebilirsiniz. Başarının adresiyiz.

Yatakhane Koğuşu :3
Öğretim Şekli :yatılı, tüm gün öğretim.
Isınma : kalorifer
Lojman : Lojmanlarda toplam 12 daire bulunmaktadır Sayısı:2
Servis :
Ulaşım : şehir içi minibüsleri,ticari taksi ve kendi taşıtınız ile sağlayabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Seyran mahallesi Kuruseki mevki lütfi Elvan Caddesi No:11 Fikret ünlü Y.B.O. Ermenek / KARAMAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ermenek merkezinde olup, Ermenek merkeze uzaklığı 8km dir. İl merkezine uzaklık 157km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTBOL,BASKETBOL,BADMİNTON,BOCCE, MASA TENİSİ,DART,ATLETİZM,VOLEYBOL,FUTSAL
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları : E-TWİNNİG ŞEHİRLER VE KOKULAR